Novogodišnja čestitka Ramba Amadeusa


Ljudi, sretna nova godina!

Svim fanovima želim sretne civilne i vjerske praznike, blagdane, Novu godinu , sa željom da u novoj godini svi radite puno radno vrijeme, i to baš ono što volite i znate, i da od toga možete normalno da živite.

Naravno, ta situacija neće sama pasti s neba, cilj postiže samo onaj ko ga je sebi prethodno postavio.

Ideja , da bi bila realizovana, mora prethodno da bude detaljno smišljena.  Da bi došli do ideje, krenite od želje. Šta želite da radite?  Ako ne želite da radite uopšte, onda vam ovaj savjet ne vrijedi.

Takođe vam svima želim dobro zdravlje. Pazite šta i koliko jedete, jer moja je baba govorila da zdravlje ulazi na usta, ali to znači da onda i bolest ulazi na usta, a internet je pun savjeta na tu temu; izvolte proguglajte.

Ujutro popijte čim otvorite oči limunadu s mlakom vodom bez šećera, ja sam tako vratio aparat za varenje u regrutsko stanje.

A da, i ovo je bitno, vodu sa česme za piće ledite u plastičnoj flaši, pa je otapajte na dnevnoj svjetlosti, jer će tako sav kamenac da se nataloži na dnu, a vi ćete piti kvalitetnu vodu s vašeg privatnog glečera! Jeftinija je i bolja od flaširane!

I pazite s kim se družite. Glup prijatelj pravi više štete nego inteligentan neprijatelj. Provjereno. Najvažnije je da imate bar dvoje za koje znate da su pametniji od vas. Ja imam, iako mi je teško da priznam.

U doba virtualne komunikacije, najbolje je da smanjite broj prijatelja na Fejsbuku, ali povećete kriterijum po kome ćete birati čije ćete postove pratiti. Vrijeme je najskuplje. Bolje da zijate u jednu tačku nego da tovarite mozak budalaštinama.

Jer zijanje u jednu tačku je meditacija. Tovarenje budalaštinama je… mentalno trovanje.

Garderobu i sve ostale stvari mijenjajte između sebe, trampa je najstariji oblik trgovine, ne treba vam ni dinara za to, a apsolutno zadovoljava drevni sakupljački refleks.

I naravno, ne zaboravite da su moji koncerti i večeri glomazne poezije zabavni i poučni istovremeno, nakon programa svi izlaze mentalno bogatiji, i emocionalno osveženiji , puni elana i ideja, pa se karta koju platite ne može tretirati kao trošak, nego kao investicija, kako u moj rad tako i vaš razvoj.

Sretna nova godina!

rambo-i-fenovi

Preuzeto sa Fajsbuk stranice Rambo Amadeus

4 komentara

Maca
Odgovor 31/12/2015

Car

Ivana
Odgovor 02/01/2016

Vrlo rado ću investirati i u Rambov rad i u svoj razvoj,samo neka nam dođe u Valjevo!

Zoran
Odgovor 01/01/2017

Mega Care, srećni ti praznici !!!

Ostavite komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena zvezdicom.

Pismenica vam preporučuje da pročitate i...

prvi-januar
1. januar: Danas je prvi dan, početak!
01/01/2016
novogodisnja-cestitka-duska-radovica
Novogodišnja čestitka Duška Radovića
29/12/2015
pravopisni-podsetnik-za-novu-godinu
Pravopisni podsetnik za novogodišnje praznike
28/12/2015
Rambo_Amadeus
O pesmi „Švancvald klinik” Ramba Amadeusa
17/12/2015